BLOGI

No eipä ole t ullut tätäkään päivitettyä, mutta korjataanpa asia samoin tein!

Kovasti ovat uudet tuulet meilläkin puhallelleet, ja musiikki on pauhannut niin että vaikut vaan korvista ovat lennelleet! Valikoimiimme olen lisännyt muutamia uutuuksia joista mainittakoon esim.Punk IPA ja viisi rokkiviiniÄ KISS, AC/DC. MOTÖRHEAD, POPEDA JA NIGHTWISH! Nyt kannattaa tulla kauempaakin maistelemaan!

pioiqw

Vappukin tuossa tulla jolkottelee, ja silloin kannattaa askeleet suunnnata Sture21:een. Meillä on lavalla David Bowie, tai ainakin melkein. Moonage Daydream on loistava bilebändi joka soittaa Bowien tuotantoa laidasta laitaan, ja hyvin soittavatkin! Liput ovat 10e, ja se nyt ei ole mitään tällaisesta showsta! Nähdään vappuaattona!

Ja toukokuun viimeisenä päivänä Sture21:ssa selviää mikä on SUOMEN PASKIN BÄNDI 2014! Olemme julistaneet kilpailun löytääksemme sen kaikkein kehnoimman räpeltäjäporukan joka maastamme vain löytyy! Sen porukan jojnka soittotaidoista heidän kaverinsakin tyytyvät vain toteamaan:”Ihan kamalaa paskaa!” Tuomaristossa kakkaa tonkimassa ovat radiopersoona Tero Liete, punk-legenda vesa Häkli ja Radio Helsingin ikioma Ari”Paska”Peltonen! Näiltä herroilta eivät sanat lopu kun paskaa ruvetaan puntaroimaan! Ja perjantaisin klo 15 Radio Helsingissä Peltonen soittelee kilpailuun lähetettyjä demoja niitä omintakeiseen tyyliinsä kommentoiden!

Minä ja Paska

Yllä olevassa kuvassa hra Paska ja joku pullea baarimikko!

Laitetaanpa tuohon muutamia kuvia viime aikojen liveakteista!

löklöiok

mnbpoiplki

nmhjgty

ooopiiujhyu

poåilkio

qwawqääää

vxzxsa

xzxzäää'p

öälölkaaa

Tulkaapa moikkaamaan Sture21:een!

-Nauri, pullea baarimikko

About naurithegreat

60-luvulla syntynyt baarimikko ja taiteilija Jumalan armosta. Arvostan elämää itsessään ja sen kaikkia olomuotoja sekä sitä mitä se minulle on antanut ja toivon mukaan vielä antaa. Rakkaus on tärkeintä!
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s