VAPPU TULI, VAPPU MENI, MUTTA KEVÄT SAAPUI

No nyt se on sitten virallisesti kevät!

Tai niin minä ainakin ajattelen, että vapusta se virallisesti alkaa. Tosin taivaalta on nyt toukokuussa tullut lunta ja rakeita, mutta kyllä ne lämpimätkin ilmat sieltä vielä tulevat!

Vappuaattona Sture21:ssa esiintyi David Bowie tribuuttibändi Moonage Daydream, ja hyvin esiintyikin!Siinä kun pisti silmät kiinni niin olisi voinut kuvitella itsensä maestro Bowien keikalle!Loistava show! Näin se kuuluu tehdä!

Eilen meilä oli kehitysvammaisten nuorten Villiklubi joka keräsi ennätysyleisön!Kovasti oli tanssilattialla tunkua kun musiikki pauhasi ja värivalot vilkkuivat!

SUOMEN PASKIN BÄNDI 2014-finalistitkin sitten valittiin sunnuntaina ankaran tuomariston toimesta.Kuuden huonoimman bändin valitseminen meille lähetettyjjen demojen joukosta ei olluthelppo tehtävä, mutta lopulta tomaristo pääsi yksimielisyyteen finalisteista. Ikävä kyllä kun imoitimme valituille saimme kuulla etteieräs yhtyeistä pääsekään paikalle. Varasijalla olleelle bändille on ilmoitetttu, ja kunhan he vastaavat niin julkkistan virallisesti kaikki finalistit!

Tulkaapa oikein joukolla moikkaamaan minua Sture21:een ja kohotetaan malja keväälle!

-Nauri

About naurithegreat

60-luvulla syntynyt baarimikko ja taiteilija Jumalan armosta. Arvostan elämää itsessään ja sen kaikkia olomuotoja sekä sitä mitä se minulle on antanut ja toivon mukaan vielä antaa. Rakkaus on tärkeintä!
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s