Vuosi 2012 olkoon Sture21:n vuosi!

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Vaikka yleensä vuoden vaihteessa tuotteiden hinnat nousevat samassa tahdissa panimoiden ja tukkujen hinnankorotusten kanssa, olemme me asiakasystävällisesti pitäneet hinnat ennallaan.
Ainakin toistaiseksi.
Nyt siis kannattaa tulla nauttimaan vaikkapa herkullisia oluita kokonaisedullieen hintaan ennen kuin mekin niitä hintoja nostamme!

Uusi vuosi otettiin vastaan Sture21:sa mnukavissa tunnelmissa. Paljon oli iloisia ihmisiä istuskelemassa ja biljardia pelaamassa ja puolilta öin sitten kipitimme kaikki pihalle ja laitettiin väriä taivaalle rakettien muodossa!

Ja onhan noita kaiken maailman esiintyjiäkin tässä ehtinyt olla. Tässäpä muutama kuva heistä!

Tänään lavalla nähdään suomalaisen bluesin grand old man Eero Raittinen ja muita saman genren esiintyjiä. Ensi perjantaina Caroline ja Birdfishmen soittavat rokkia tiukalla otteella ja viikon päästä perjantaina 27.1 Commotion Bandin vieraana special gues star jonka varmasti haluatte nähdä ja kuulla! En paljasta tähteä, mutta teitä harmittaa jos ette paikalle saavu!

Ja lounaslistaammekin olemme laittaneet uuteen uskoon alkaneen vuoden kunniaksi, joten rohkeasti sitäkin kokeilemaan. Uudistetuilta kotisivuiltamme näette tapahtumat ja muut yksityiskohdat paremmin: http://www.sture21.fi/

Nyt minä alan valmistautumaan lomaani: lähden torstaina Las Palmasiin katsomaan jos keksin sieltä jotain hauskoja ideoita teidän iloksenne!
Kerron sitten miten reissu sujui!

Olkaa kiltisti ja käykää Sturella lasillisella. Meille on helppo tulla!

-Nauri

About naurithegreat

60-luvulla syntynyt baarimikko ja taiteilija Jumalan armosta. Arvostan elämää itsessään ja sen kaikkia olomuotoja sekä sitä mitä se minulle on antanut ja toivon mukaan vielä antaa. Rakkaus on tärkeintä!
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s